Πώληση Χωράφι, Amazonia, Napo, Ισημερινός, Km 102 Via troncal Amazonica 45- Chontas

Πώληση - Cod. 33985

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 510 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Παράδεισος στην καρδιά της Ιουδαϊκής ζούγκλας - Μοναδική ευκαιρία αγοράς δάσους στην αρχή του Εκουαδόρ Αμαζονίου Στην ενορία Cosanga, στην επαρχία Νάπο, στην είσοδο του Εκουαδόρ Αμαζονίου, μόλις δύο ώρες από το διεθνές αεροδρόμιο του Κίτο, κεφάλαιο ...
Το Cosanga είναι μια μικρή πόλη και περιοχή που προσελκύει παρατηρητές πουλιών, βιολόγους και λάτρεις της φύσης στα εκτεταμένα δάση του σύννεφου και στα δάση υψηλού υψομέτρου. Βρίσκεται 20 χιλιόμετρα (13 μίλια) νότια της Baeza στο δρόμο από Baeza προς Tena, όπου οι υψηλές Άνδεις πέφτουν κάτω στον Αμαζόνιο σε περίπου 1.800 μέτρα έως 2.400 μέτρα (5.905-7.874 ft) σε υψόμετρο, η περιοχή Cosanga είναι μία από τις τις περισσότερες περιοχές βιοποικιλότητας στον πλανήτη. Η περιοχή είναι ένας σημαντικός βιολογικός διάδρομος που συνδέει το εθνικό πάρκο Antisana με το επεκτατικό αποθεματικό Cayambe-Coca και χρησίμευσε ως προ-Κολομβιανή διαδρομή μεταξύ των ορεινών περιοχών και του Oriente. Η περιοχή είναι μία από τις καλύτερα μελετημένες και κατανοητές περιοχές της λεκάνης του Αμαζονίου, χάρη κυρίως στο βιολογικό αποθεματικό Yanayacu και στη συνεχή ροή των επισκεπτών βιολόγων με τα χρόνια.

Το κλίμα είναι υγρό (αυτό σημαίνει ότι βρέχει πολύ, οπότε φέρτε ένα ελαφρύ παλτό βροχής) και έχει μια σχεδόν τέλεια θερμοκρασία όλο το χρόνο. Το Camino de los Caucheros (2χλμ. / 1.3μ. Δυτικά της πόλης της Cosanga, μακριά από τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο), είναι μια όμορφη διαδρομή με αυτοκίνητο ή ποδήλατο, όπου είναι προσβάσιμα πολλά (κυρίως ιδιωτικά) μονοπάτια. Η περιοχή είναι επίσης εξαιρετική για πεζοπορία, ποδηλασία δρόμου και ορειβασίας και προηγμένη καγιάκ λευκού νερού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB