Πώληση Βίλα, salinas, Santa Elena, Ισημερινός, Avenida uno con calle 59 la milina Salinas Ecuador

Πώληση - Cod. 26704

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 1200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Όσο για λόγους υγείας, ο σύζυγός μου πρέπει να είναι σε θεραπεία στην Ευρώπη και δεν μπορούμε πλέον να πάει στον Ισημερινό εξαιτίας της κατάστασης της υγείας έχω να πουλήσει όμορφη βίλα μου στο Σαλίνας (επάνω μέρος θέρετρο Holliday) στο Εκουαδόρ.
Το σπίτι είναι σε πασσάλους πάνω 2 υπνοδωμάτια 2 μπάνια Σαλόνι τραπεζαρία και κουζίνα. Στο ισόγειο μία σουίτα με μπάνιο και κουζίνα και ένα αντλιοστάσιο με ηλεκτρικό λέβητα και του φυσικού αερίου και δεξαμενή νερού (cisternea 8m³ της αποθήκευσης νερού). Επίσης μια σουίτα κατασκευάστηκε επί τόπου, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί μπορεί εύκολα να ολοκληρωθεί η σουίτα που ήταν γραφτό να γίνει και διακομιστές τώρα ως οινοπωλείο (αποθήκη) (και κάναμε μια νέα Poso septivo το 2010, η οποία έχει αδειάσει το 2015.
Το έδαφος είναι 30 μέτρα πλάτος και 40meters καιρό, η οποία δίνει 1200m² αρκετά μεγάλη για να χτίσει ένα άλλο σπίτι ή δύο σε αυτό.
Η τοποθεσία δεύτερο λόγο στην παραλία ακριβώς σημαίνει 30μ από την παραλία πολύ ωραία και ακόμη και στην υψηλή περίοδο ένα ήσυχο μέρος για να είναι.
Το σπίτι στον επάνω όροφο είναι ενωμένος ένα τμήμα που καλύπτεται το άλλο μισό είναι ανοικτό ουρανό η βεράντα είναι περίπου 35 τ.μ. και κάτω από αυτό δίνει στέγη για περαιτέρω κατασκευές στον κάτω όροφο και γκαράζ για τα οχήματα. Δεν υπάρχει σε μεγάλες πόρτες για πρόσβαση με αυτοκίνητο και ένα άλλο για πρόσβαση με τα πόδια. την πόρτα του αυτοκινήτου έχει ηλεκτροκίνηση. ) Κινητήρα σε ασύρματα την εντολή)
Αρχική λιώνουν μου είναι ισπανικά γι 'αυτό παρακαλώ συγχωρήστε ορθογραφικά λάθη μου, αλλά όπως ξέρω αυτή η διαφήμιση έχει ως στόχο να τους αμερικανούς πολίτες που πρόκειται να ζήσει στον Ισημερινό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB