Πώληση Μονοκατοικία, Loja city, Loja, Ισημερινός, geranios

Πώληση - Cod. 36947

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: +5
  • Όροφος: 3

Επενδύστε σε ένα μέλλον χωρίς έλλειψη νερού. Η Λατινική Αμερική είναι αρκετή στην αφθονία του νερού, ένα πρόβλημα του 21ου αιώνα λόγω της δημογραφικής επέκτασης.
Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους είναι καλή ιδέα να επενδύσουμε σε αναπτυσσόμενες χώρες. Λόγω της ευκολίας απόκτησης ακίνητης περιουσίας γίνεται φθηνή η ιδιοκτησία ενός ακινήτου, όπως συμβαίνει με τον Ισημερινό. Για τον ίδιο λόγο, ανακοινώνω την πώληση ενός σπιτιού που βρίσκεται στη νότια περιοχή του Εκουαδόρ. Το σπίτι είναι 3 ορόφων, αποικιακή κατασκευή καλών θεμελίων. Βρίσκεται στην Loja μια από τις πιο ήσυχες και κατοικημένες περιοχές της χώρας με πλούσια υδάτινα μέσα και πρόσβαση σε όλες τις βασικές υπηρεσίες, βρίσκεται απέναντι (100μ) από ένα αθλητικό πάρκο που διασχίζει τον ποταμό Malacatos. Η περιοχή της Loja είναι τουριστική και πράσινη στο σύνολό της.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB