Πώληση Μονοκατοικία, Cotacachi, Imbabura, Ισημερινός, El Rosario Campo Andino

Πώληση - Cod. 29223

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 133 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 1

ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗΝ Cotacachi - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Η πόλη της Cotacachi βρίσκεται στην επαρχία του Imbabura, στα βόρεια του Ισημερινού. Κίτο, την πρωτεύουσα, βρίσκεται σε μία και μισή ώρα μακριά με το αυτοκίνητο. Πιο κοντά είναι Otavalo, το πολιτιστικό κέντρο της κοινωνίας των Άνδεων Kichwa, σε 20 λεπτά, και Ibarra, την πρωτεύουσα της επαρχίας, σε 40 λεπτά.

Είναι χαρά μας να παρουσιάζουμε αυτό το όμορφο εξοχικό σπίτι, χτισμένο σε μια αγροτική περιοχή σε μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την άκρη του Cotacachi. Η θέα από το σπίτι και στις δύο πλευρές προς τα ηφαίστεια Mama Cotacachi και Taita Imbabura είναι απλά καταπληκτική και συνεχώς μεταβαλλόμενο. Το μέτρων πολλή 1550 τ.μ. και αποτελεί μέρος ενός ανοικτού ένωση, που ονομάζεται «El Rosario, Campo Andino». Το σπίτι καλύπτει 133 m². Το τείχος γύρω από το ακίνητο είναι κατασκευασμένο από redbrick με μαύρο φράχτες σιδήρου και ανθεκτικό πυλώνες. Επίσης, τα δέντρα έχουν φυτευτεί σε όλο το σπίτι σχηματίζοντας ένα «ζωντανό φράχτη» και μια αποτελεσματική διακόπτη του ανέμου. Υπάρχουν αρκετές ενδημικά φυτά, οπωροφόρα δέντρα, και ένα μικρό λαχανόκηπο. Τα ψηλότερα δέντρα πάει μέχρι και 7 μέτρα. Έχουμε φυτευτεί σκλήθρα, pumamakis, Sambucus, δέντρο χαρτί (polylepis), μπουκαμβίλιες, λεβάντα, βατόμουρο, διάφορα κιτρικό οπωροφόρα δέντρα και ένα φοίνικα. Η είσοδος έχει μια πύλη του 2,5 m ύψος και 5 μέτρα πλάτος. Υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή υπόστεγο πύργο, χτισμένο σε αντιστοίχιση στυλ. Το υπόστεγο έχει μια σιδερένια πόρτα και τα μέτρα 3 x 3 x 3. Υποστηρίζει τη δεξαμενή νερού και την αντλία πίεσης. Το σπίτι είναι πλήρως έτοιμο και λειτουργεί και είναι συνδεδεμένο με τα δίκτυα νερού και ηλεκτρικής ενέργειας της πόλης και του διαδικτύου.

Αντί για ένα σηπτικό λάκκο, το σπίτι έχει τη δική της μονάδα καθαρισμού του. Όλο το νερό που βγαίνει από το σπίτι καθαρίζεται. Το σύστημα καθαρισμού του νερού περιέχει τρία κουτιά αναθεώρηση, μια biodigestor «Rotoplas», μια πισίνα φιλτραρίσματος με υδρόβια φυτά, και μια λίμνη με τα φυτά και τα ψάρια.

Το σπίτι έχει δύο μέρη: το σπίτι της οικογένειας και το στούντιο. Το στούντιο είναι ένα εντελώς ανεξάρτητο χώρο. Έχει το δικό του ντους, νιπτήρα και τουαλέτα, ένα τεράστιο αποθηκευτικό χώρο (5m²), και ένα δωμάτιο αρκετά ευρύχωρο για ένα διπλό κρεβάτι και ένα γραφείο.

Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια στο σπίτι της οικογένειας, δύο μπάνια, σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία, καθώς και ένα δωμάτιο πλυντηρίων. Το σαλόνι διαθέτει μια μεγάλη στρογγυλή τζάκι με σιδερένιες πόρτες και γυαλί. Στην κουζίνα, υπάρχουν τρεις χώροι γρανίτη εργασίας, και έχει αρκετό χώρο για ένα μεγάλο ψυγείο και φούρνο. Υπάρχει μια επιπλέον σύνδεση 220V για ηλεκτρικές σόμπες. Έξω, στο πίσω μέρος του σπιτιού, υπάρχει ένα γοητευτικό μικρό αποθήκευσης για τις δεξαμενές του φυσικού αερίου και του θερμοσίφωνα. Έχει σφυρήλατο σίδερο πόρτες στο ίδιο στυλ με όλα τα παράθυρα και πίσω πόρτα. Το κυρίως μπάνιο περιέχει ένα μεταλλικό μπανιέρα, ντους με ποτάμι πέτρινο δάπεδο, νιπτήρα, τουαλέτα, και μια ντουλάπα. Το κοινόχρηστο μπάνιο διαθέτει ντους, νιπτήρα, τουαλέτα, και μια ντουλάπα. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν μεγάλες, εντοιχισμένες ντουλάπες. Ένα άλλο μεγάλο ντουλάπι αποθήκευσης βρίσκεται στην αίθουσα. Στο δωμάτιο πλυντηρίων υπάρχει αρκετός χώρος για τρεις μηχανές και έχει φυσικού αερίου, νερού και συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος (110V και 220V).

Τα ανώτατα όρια είναι κατασκευασμένα από σκυρόδεμα, που υποστηρίζεται από μια ανοικτή ξύλινη θόλο. Όλοι οι όροφοι από κεραμίδια τούβλα, εκτός από το ότι από την κουζίνα, το οποίο είναι κατασκευασμένο από στιλβωμένο κεραμίδια. Όλα τα ντους έχουν ανθεκτικό στο νερό τοίχους και έχουν ζωγραφισμένο χρησιμοποιώντας τεχνικές γήρανσης. Οι τοίχοι της κατασκευής είχαν χτιστεί με κόκκινο τούβλο και καλύπτεται με σοβά. Όλα τα άκρα είναι στρογγυλά. Όλο το σπίτι προστατεύεται από φράχτες σιδήρου και μια κερκόπορτα σιδήρου, με βιολογικά πρότυπα φύλλα και κλαδιά. Όλες οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κατασκευασμένα από ξύλο δάφνης. Το εντυπωσιακό, στρογγυλεμένο μπροστινή πόρτα είναι παχύ έξι εκατοστά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB