Πώληση Μονοκατοικία, Ballenita, Santa Elena, Ισημερινός, La Avenida de Lago

Πώληση - Cod. 32007

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 555 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 165

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να ζείτε σε ένα πανέμορφο, ανακαινισμένο σπίτι στην ακτή, χωρίς να κάνετε τίποτα άλλο εκτός από την κίνηση;

Μπορούμε να έχουμε μόνο το σπίτι που ψάχνετε!

Χτισμένο το 2000, αυτό το στερεό, σκυρόδεμα και κεραμίδι έχει ανακαινιστεί πλήρως και με γούστο μεταξύ 2012-2015 και διαθέτει κλιματισμό σε όλα τα υπνοδωμάτια, ανεμιστήρες σε όλο τον κόσμο, ενημερωμένο φωτισμό και υδραυλικά (στα βορειοαμερικανικά πρότυπα) στην κουζίνα, πλακάκια σε όλη, ΚΑΙ μια ιδιωτική πισίνα.

Το σπίτι έχει επίσης το δικό του περίπου. 10000lt δεξαμενή (ως εφεδρική παροχή ύδατος), έτσι ώστε να μην πάτε ποτέ χωρίς.
Υπάρχει ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού κάτω από το νεροχύτη και υπάρχει επίσης Internet από το fiber-to-the-node, το οποίο μπορεί να έχει ταχύτητες 100Mb / δευτερόλεπτα (τέλεια για όσους επιθυμούν να εργάζονται με τηλε-εργασία ή που τους αρέσει να προβάλλουν πλούσια multimedia περιεχόμενο από τον ιστό).

Είναι σημαντικό, το σπίτι είναι μέσα σε μια ακμάζουσα τοπική Estate (Gated και φυλασσόμενο), με περίπου 60 + κατοικίες. Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κατοικιών (HOA) είναι (και πάλι σημαντικά), πλήρως χρηματοδοτούμενος και αυτοτελής. Οι χρεώσεις HOA είναι χαμηλές $ USD124 ανά μήνα, λιγότερο εάν πληρώνονται ετησίως εκ των προτέρων. Οι φόροι ιδιοκτησίας είναι επίσης πολύ χαμηλοί.

Είναι λιγότερο από 5 λεπτά με το αυτοκίνητο / λεωφορείο από ένα ολοκαίνουργιο εμπορικό κέντρο, και περίπου. 7 λεπτά από ένα νέο, πλήρως εξοπλισμένο Ιατρικό Κέντρο. Οι αγορές φρέσκων προϊόντων και ψαριών του La Libertad απέχουν περίπου 10 λεπτά, ενώ η φασαρία του Σαλίνα απέχει μόλις 15 λεπτά. για όταν θέλετε να επισκεφθείτε, αλλά όχι αρκετά κοντά για να επηρεάσετε την ησυχία της παράκτιας ζωής. Το Guayaquil απέχει 120χλμ. Μέσω της εθνικής οδού 4 λωρίδων και υπάρχουν εβδομαδιαίες πτήσεις προς το Κίτο από το Σαλίνας. Το Ballenita (το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κτήμα) διαθέτει επίσης ένα σύγχρονο περιφερειακό τερματικό λεωφορείου.

Περίληψη χαρακτηριστικών:
Χτίστηκε το 2000
Στερεά κατασκευή, σκυρόδεμα και κεραμίδι.
Πλήρως ανακαινισμένο το 2012-2015.
Τρία (3) υπνοδωμάτια, δύο με πλήρη ensuites, ξεχωριστό μπάνιο επισκεπτών.
Den περιοχή, με διάμετρο "τοίχο χαρακτηριστικό", καθώς και ενσωματωμένο μπαρ, ράφια και καθίσματα (με την αποθήκευση κάτω από το κάθισμα).
100Mb που μπορεί να συνδεθεί από το δίκτυο έως το κόμβο.
Πλήρως up-to-ημερομηνία κουζίνα, με κορυφές πάγκου γρανίτη, κάτω από-νεροχύτη σύστημα φιλτραρίσματος νερού, και σύγχρονο ψυγείο (περιλαμβάνονται στην πώληση).
Ξεχωριστό δωμάτιο πλυντηρίων στο πίσω μέρος του σπιτιού, με πλυντήριο και στεγνωτήριο.
10000 λίτρα (περίπου) εφεδρική δεξαμενή νερού, που σημαίνει ότι δεν είστε ποτέ έξω από το νερό (δεξαμενή γεμίζει αυτόματα από το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος).
Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και θα έρθει με ολοκαίνουργια σεντόνια και πετσέτες.
Ιδιωτική πισίνα στο πίσω μέρος του σπιτιού.
Ξεχωριστό κομμάτι γης (πίσω από την περιοχή της πισίνας) κατάλληλο για οικοδόμηση ξενώνα / granny flat.
Θαυμάσια παράκτια θέα - ποτέ δεν θα χτιστεί (αυστηρά επιβαλλόμενες συμφωνίες HOA που διέπουν τα ύψη / τύπους των κτιρίων στο κτήμα).
Στερεά κατασκευή σε στερεά (πέτρινα) εδάφη. Όλες οι ανακαινίσεις πραγματοποιούνται από έμπειρους οικοδόμους Βόρειας Αμερικής, στα υψηλότερα πρότυπα.
Δυστυχώς, οι συνθήκες αναγκάζουν την πώληση.

Σημειώστε το σύνδεσμο σε ένα σύντομο βίντεο από το σπίτι και τις γύρω περιοχές, στη μουσική της ασύγκριτης αυστραλιανής ροκ ομάδας, Little River Band.

Ζητώντας $ USD327.000 (διαπραγμάτευση), το οποίο αντιπροσωπεύει εξαιρετικά καλή αγορά αξίας σε αυτή τη θέση.

Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς οι διαφορές της ζώνης ώρας μπορεί να δυσκολέψουν την επικοινωνία μέσω του τηλεφώνου.

Σημείωση: Δεν μας ενδιαφέρουν οι απατεώνες ή τα άλλα shysters. παρακαλώ μην ενοχλείτε.

Κτηματομεσίτες: Είμαστε διατεθειμένοι να διαπραγματευτούμε μια "αμοιβή spotter" για την παραπομπή σε αυτή την λίστα ειδικών αγοραστών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB